Van Schaick Projectbegeleiding

Utrecht, Nederland

Voor onze overbuurman Van Schaick Projectbegeleiding hebben wij de verlichting mogen verzorgen. Sinds 2008 voorziet dit bedrijf de behoefte van allround begeleiding van infrastructurele projecten en naast detachering zijn zij gespecialiseerd in verkeers- en omgevingsmanagement. Zowel in de infra als evenementensector. Het pand is een nieuwbouwproject geweest en is onder andere hierdoor flexibel in te richten voor de groei van het bedrijf.

In het gehele kantoor hebben wij de 3-fase rail als infrastructuur toegepast, dit zorgt ervoor dat iedere plek van stroom voorzien is. Voor de werkplekken zijn LED-panelen met een 3-fase adapter van Koopman Interlight toegepast, deze zijn standaard voorzien van een 3-fase adapter en kunnen dus ook vanuit de rail gevoed worden. Dit is verlichting met een warm witte lichtkleur (3.000K), lage verblindingsfactor (UGR <19, dus geschikt voor kantoren) en een hoge kleurweergave (CRI 80-89).

Naast de LED-panelen zijn de Interlight Play spots als richtspots toegepast om bepaalde elementen uit te lichten en het pand nog meer sfeer te geven. Deze spots zijn eenvoudig aan te sturen met een afstandsbediening. Het is mogelijk om de spots te dimmen, de lichtkleur aan te passen van kaarslicht (2300K) tot naturel wit (4000K) en persoonlijke instellingen zoals groepen op te slaan.

Op de 2e verdieping van het kantoor bevindt zich een leuke eyecatcher. Ze hebben namelijk op 1-fase van de rail een tijdsklok gemonteerd. Hier zit één spot op aangesloten en zodra het donker wordt in het kantoor zorgt deze spot met tijdsklok ervoor dat de mooie groene wand met het logo opgelicht wordt. Op deze manier valt het logo mooi op voor auto’s die ’s avonds langs het kantoor rijden.

In de trapopgangen zijn de XIO wandlampen van het merk Lucide toegepast. De zwarte producten in combinatie met het zware plafond zorgen voor een strak interieur en een sfeervolle werkplek!

Project Van Schaick Projectbegeleiding
Opgeleverd in 2021
Land Nederland
Plaats Utrecht
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!