UGG Pop-up store

Parijs, winkelcentrum Beaugrenelle

Het merk UGG is opgericht in 1978. Ondanks dat de wereldberoemde “sheepskin” schoen pas in het begin van de 21e eeuw naamsbekendheid begon te krijgen, werd deze al jaren gedragen door mensen in Zuid-Californië. De relaxende levenstijl van de mensen sloot perfect aan op de schoen, welke aan de binnenzijde compleet met schapenwol is uitgevoerd. Waar de traditionele UGG schoen voorheen alleen na het surfen en in wintersport gebieden werd gedragen, is deze al snel opgepikt door de rest van de wereld. Inmiddels is UGG niet meer weg te denken uit het winkelbeeld en worden de schoenen van het merk wereldwijd verkocht.

De Pop-up store van UGG die wij met trots van verlichting hebben voorzien, is er niet zomaar één. Deze ligt namelijk in het wereldberoemde Beaugrenelle, één van de mooiste winkelcentra in Parijs. Gelegen aan de Seine trekt dit winkelcentrum jaarlijks miljoenen bezoekers, waardoor een goede productpresentatie van uiterst belang is.

Bedrijfsverlichting.nl heeft doormiddel van de “LED-op-maatservice” de meubels compleet verlichting met LED strips van het merk Berla. De klant heeft voor een naturel witte (4000K) kleuremperatuur gekozen met een kleurechtheid (CRI) van 90-100, waardoor zowel de Pop-up store als de tentoongestelde producten een frisse uitstraling hebben gekregen. De hoge kleurechtheid is werkelijk uniek in de markt.

De LED-op-maatservice biedt onze klanten de mogelijkheid om LED strips als een plug-and-play set te bestellen, waarbij alle onderdelen professioneel voorgesoldeerd worden op onze assemblagelijn. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en bespaart u montagetijd.

Project UGG
Opgeleverd in 2016
Land Frankrijk
Plaats Parijs
Fotografie Riley van Loo

Gebruikte producten

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!