TOMS

Londen

TOMS is opgericht in 2006 en volgt het “one-for-one” concept. Bij ieder product wat verkocht wordt, of dit nou één schoen, zonnebril, koffie of tas is, helpt TOMS iemand in nood. Dit doen zij in de vorm van schoenen, veilige geboortes, water en zichtreddende operaties in meer dan 70 landen. Op dit moment heeft TOMS al méér dan 60 miljoen schoenen weggegeven en bij méér dan 400.000 mensen het zichtvermogen hersteld.

Onlangs hebben wij bij TOMS in Londen het volledige project gerealiseerd via onze vaste samenwerkingspartner Project 2000. Deze winkel van TOMS is te vinden in het centrum van Londen aan de Foubert’s Place. Dit ligt op loopafstand van het Buckingham Palace en is een van de drukst bezochte straten in Londen.

TOMS was opzoek naar een LED-armatuur die de warme kleuren in het interieur het beste tot hun recht zou laten komen om zo de sfeer te behouden. De beste keuze in deze situatie was dan ook een warm witte kleurtemperatuur (3000K) met een kleurechtheid (CRI) van 90-100.

Door de keuze voor LED-verlichting in de winkel proberen zij ook via deze weg een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld.

Project TOMS
Opgeleverd in 2015
Land Verenigd Koninkrijk
Plaats Londen
Fotografie Riley van Loo

Gebruikte producten

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!