Our House Amsterdam

Amsterdam

Altijd al de evolutie van dansmuziek willen ontdekken? Our House is het eerste elektronische dance museum in de wereld die dit mogelijk maakt! Door middel van interactieve tentoonstellingen, shows en optredens word je meegenomen op een digitale reis waarin diep gedoken wordt in het verleden, het heden en de toekomst van dansmuziek.

Op basis van meerdere bezoeken op de locatie en in goed overleg met de ontwerpers van WINK zijn we tot een prachtig lichtplan gekomen. Daarna is alles volgens lichtplan uitgevoerd.

Voor dit mooie project hebben wij de verlichting geleverd aan de retail shop van het museum. Als infrastructuur is gebruik gemaakt van de Nordic Aluminium 3-fase spanningsrail. Voor de railverlichting is de Stretto van het merk Karizma Luce toegepast. Dit is een railspot met een luxe uitstraling en deze komt hier goed tot zijn recht. De spot is standaard fase-dimbaar en volledig draai- en kantelbaar. Naast de rail is er gebruik gemaakt van de Corsa LED-richtspots van Karizma Luce.

Alle verlichting wordt volledig aangestuurd met het gebruiksvriendelijke smart-lighting systeem van Casambi. Dit is een slim domotica systeem waarmee de verlichting via Bluetooth kan worden aangestuurd. De aangename sfeer in de gehele ruimte wordt bereikt door verlichting te gebruiken met een warm witte kleur temperatuur (3000K).

Nieuwsgierig geworden hoe de Amsterdamse dansclub: Club Air overdag overgenomen wordt door het museum Our House? Neem dan snel een kijkje op hun website.

Project Our House Amsterdam, in opdracht van WINK
Opgeleverd in 2021
Land Nederland
Plaats Amsterdam
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!