Marie-Stella-Maris

Amsterdam, Nederland

Naast het aanbieden van mineraalwater kun je bij Marie-Stella-Maris terecht voor natuurlijke lichaamsverzorging en luxueuze huisparfums. Zij ontwikkelen premium essentials voor een goede zelfverzorging, zowel van binnenuit als van buitenaf. Met de producten van Marie-Stella-Maris en de nodige ‘self care’ onderhoud je een gezonde relatie met jezelf.

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van de Nordic Aluminium 3-fase spanningsrail met de Cafeteria spots van het merk Lival. Dit zijn volledig draai- en kantelbare 3-fase LED-spots. De verlichting is geleverd via de Nederlandse verdeler Light4U. Door de hoge CRI-waarde van deze spots komen de kleuren van het interieur volledig tot hun recht.

Er is gebruik gemaakt van een interne dipswitch (schakelaar), deze kan schakelen tussen een high output en medium output. In de retail omgeving wordt vaak gekozen voor een high output variant. In dit geval is gekozen voor 3000K met 2500 Lumen in combinatie met een brede gradenbundel van 50 graden. Verder is een hoge kleur weergave van CRI 90 toegepast om de kleuren van het interieur en de producten zo natuurgetrouw weer te geven en zijn warm witte lichten van 3000K (930 warm wit) toegepast.

Deze spot is ook verkrijgbaar in een 940 (4000K) en met een langere levertijd te bestellen in 927 (2700K) met extra warm wit licht. In dit project zijn aan/uit spots toegepast, maar de spot is ook DALI dimbaar leverbaar. Dit is een geavanceerder dimprotocol. Daarnaast zijn de spots volledig draai en kantelbaar en is de reflector uitwisselbaar. De reflector bepaald de hoek waaruit het licht straalt, in dit geval is een brede reflector van 50 graden toegepast. Deze is eventueel zelf uitwisselbaar door de klant. De spots zijn beschikbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. De spot heeft een driver-adapter, waardoor de behuizing van de spot subtieler is qua formaat.

De klant heeft de directe plafond montage zelf verzorgd.

Project Marie-Stella-Maris
Opgeleverd in 2021
Land Nederland
Plaats Amsterdam
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!