Fort de Gagel

Utrecht

Fort de Gagel is dé plek in de omgeving Utrecht waar je het leven kunt vieren. Er bloeit een nieuw leven op deze plek aan de rand van Utrecht. Een leven waar jaren niet naar is omgekeken, maar waar het nu tijd is om gezien te worden. Van trouwerijen en feestjes tot heerlijk lunchen of dineren in het restaurant. Daarnaast biedt Fort de Gagel de mogelijkheid om zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, congressen en bedrijfsfeestjes te organiseren. 

Voor deze mooie grote locatie hebben wij de verlichting mogen leveren.  Als infrastructuur is de Nordic Aluminium 3-fase spanningsrail toegepast. In de rail zijn twee soorten 3-fase railspots van het merk Karizma Luce geplaatst, namelijk de Stretto en Vuoto. Dit zijn railspots met een luxe uitstraling en komen hier goed tot hun recht. 

In de vergaderruimtes en een gedeelte van het restaurant zijn de ZARO wandspots van het merk Lucide toegepast. Voor de verlichting boven de bar zijn in de 5 hanglampen kooldraadlampen van Lucide toegepast. Deze lichtbronnen dragen met zijn warme witte licht bij aan een gezellige avond in een sfeervol interieur. Achter in het restaurant bij de muurbeschildering van de vossen zijn boven de zitbanken de PEPIJN wandlampen van Lucide toegepast. 

De Lucide DUDLEY wandlampen zijn in de gangen van het fort en de toiletruimtes geplaatst. Daarnaast hebben wij voor dit project de hoge kwaliteit LED strips van Berla gebruikt. Deze zijn ingezet om een goed werklicht te creëren in de keuken van het restaurant.  

Bij de ingang van het fort zijn de Lucide BILITIN grondspots geplaatst. Deze moderne grondspot is geschikt voor LED verlichting en kan ook makkelijk op een dimmer aangesloten worden. Verder zijn voor het buitenterrein nog enkele Lucide TAYLOR tuinspots geplaatst. 

Alle verlichting wordt aangestuurd met het gebruiksvriendelijke smart-lighting systeem van Casambi. Dit is een slim domotica systeem waarmee de verlichting via Bluetooth kan worden bestuurd. Afhankelijk van het moment van de dag kunnen er verschillende scènes worden ingesteld.

Project Fort de Gagel
Opgeleverd in 2022
Land Nederland
Plaats Utrecht
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!