De Kop van Oost

Lekker genieten met uitzicht over het water en op de enige molen in het centrum van Amsterdam? Bij De Kop van Oost ben je hiervoor aan het juiste adres! Dit is namelijk de plek waar Amsterdam luncht, borrelt, dineert en heerlijke cocktails drinkt. Daarnaast is De Kop van Oost de perfecte locatie voor groepen, bijeenkomsten, teambuilding, verjaardagen en huwelijken.

Voor de basis van het lichtplan is de 3-fase spanningsrail van Nordic Aluminium toegepast. Dit zorgt voor een flexibele lichtoplossing, waarbij eenvoudig spots gericht en verplaatst kunnen worden. In het project zijn railspots van Interlight geplaatst. Deze zijn standaard fase-dimbaar en hebben een warme lichtkleur voor een gezellige en warme uitstraling. In zowel de bar als trappen zijn op maat gemaakte LED-strips van Berla verwerkt, zodat deze op een fraaie manier geaccentueerd worden.

Ben je ook op zoek naar een verlichtingspartner voor jouw restaurant? Wij helpen je graag verder met een uitgebreid lichtplan en een passend advies.

Project De Kop van Oost
Opgeleverd in 2018
Land Nederland
Plaats Amsterdam
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!