BOS Zwembaden & Wellness

Twello, Nederland

Op zoek naar een zwembad, sauna of spa in uw eigen huis of tuin? Dan zit u bij Bos Zwembaden & Wellness goed! Sinds 2006 zijn ze makers van kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige binnen-en buitenzwembaden, daarnaast zijn zij specialist in Wellness en aquasports. Ze voeren de werkzaamheden uit met passie voor perfectie, oog voor kwaliteit, vakmanschap en veel persoonlijke aandacht.

Via onze partner Kop Expo zijn wij door Bos Zwembaden & Wellness benaderd om de verlichting te verzorgen. Zij hebben een mooie nieuwe showroom met onder andere zwembaden, wellness en alle randzaken. We hebben samen een invulling gegeven aan het lichtplan.

Als infrastructuur is gebruik gemaakt van de Nordic Aluminium 3-fase spanningsrail. In de rail zijn de Lival Cafeteria spots geplaatst als basisverlichting en voor het uitlichten van de producten. In de kantoorruimte zijn naast de railspots ook de op maat gemaakte LED ringen van Berla geplaatst. In de lunchroom zijn de Perla hanglampen van het merk Karizma Luce geplaatst en op de wand de up- en downlights van Berla. Voor de buitenverlichting hebben wij gekozen voor de ZARO wandspots van Lucide. Om het geheel helemaal af te ronden wordt alles bediend met het smart lighting systeem van Casambi.

Project BOS Zwembaden & Wellness
Opgeleverd in 2022
Land Nederland
Plaats Twello
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!