Apéro Boules Hasselt

Hasselt, België

Apéro Boules Hasselt maakt het mogelijk om een potje jeu de boules te spelen op één van de banen en tegelijkertijd te genieten van uitgebreide tapasplanken en lekkere drankjes. Het is daarnaast de ideale locatie voor een groepsuitje, verjaardagen, bedrijfsfeestje, teambuilding of andere groepsactiviteit. Met andere woorden: een beleving voor jong en oud!

Apéro Boules Hasselt heeft ons benaderd met het verzoek een warme en gezellige uitstraling te creëren in de ruimte, waarbij het van belang is dat de banen goed zichtbaar zijn door middel van de juiste verlichting. Naast de vestiging in Hasselt, hebben wij enige tijd geleden ook een van de Nederlandse vestigingen in Utrecht voorzien van nieuwe verlichting. Binnenkort verschijnt er ook een vestiging in Ede, waarbij wij de verlichting hebben verzorgd. De Nederlandse vestigingen vallen onder de naam BoulesBitesBar. Met de komst van Apéro Boules in Hasselt zijn zij de eerste vestiging in België.

Wij hebben de opdracht via het hoofdkantoor van BoulesBitesBar in Nederland ontvangen. Op basis van meerdere bezoeken hebben wij de wensen in kaart gebracht, vervolgens is er een lichtplan gemaakt. Dit lichtplan hebben wij voorgelegd aan de klant. Zodra de klant tevreden was met het lichtplan hebben wij het uitgeleverd. Tot slot zijn wij langs de vestiging geweest voor de finishing touch, zoals het afstemmen van het smart lighting systeem Casambi en het richten van de spots.

Naast het creëren van een warme en gezellige uitstraling in de ruimte zijn er leuke elementen geplaatst in de ruimte en een eyecatcher die we extra hebben belicht. Op de muren van de publieke ruimte zijn verschillende tekeningen en posters geplaatst die door middel van de extra verlichting mooi tot uiting komen. Daarnaast is alle verlichting in de gehele ruimte dimbaar. Op deze manier kan de sfeer goed worden bepaald op het moment van de dag. De warme sfeer in de ruimte wordt bereikt door verlichting te gebruiken met een extra warm witte kleur temperatuur (2700K) met een hoge kleurweergave (CRI 90 – 100). Dit zorgt ervoor dat alle kleuren van het interieur natuurgetrouw worden weergegeven.

Verder hebben wij voor dit project gebruik gemaakt van de spanningsrail met railverlichting, wandlampen en LED-strips op maat. Door middel van deze combinatie verlichting hebben wij de gewenste gezellige en warme uitstraling bereikt. Als railverlichting hebben we de Stretto van Karizma Luce toegepast. Dit is een railspot met een luxe uitstraling en deze komt hier goed tot zijn recht. De spot is standaard fase-dimbaar en volledig draai-en kantelbaar. Voor ondersteuning van de basisverlichting zijn wandlampen van Lucide ingezet. De wandlampen hebben een moderne uitstraling en sluiten bovendien goed aan bij het interieur. Daarnaast hebben wij voor dit project de hoge kwaliteit LED-strips van Berla gebruikt. Deze zijn ingezet om de traptreden te verlichten. In de keuken zijn LED-panelen van Interlight (Next+ 60x60cm 4000K) toegepast. Hiermee is het personeel voorzien van voldoende licht om de werkzaamheden uit te voeren. Verder zijn in het plafond van de toiletten de Camini inbouwspotjes van Interlight geplaatst. Alle verlichting wordt aangestuurd met het gebruiksvriendelijke smart-lighting systeem van Casambi. Dit is een slim domotica systeem waarmee de verlichting via Bluetooth kan worden bestuurd. Afhankelijk van het moment van de dag kunnen er verschillende scènes worden ingesteld. Tot slot hebben wij in het magazijn waterdichte TL-armaturen van Interlight toegepast.

De Apéro Boules Bar is een mooie hotspot gevestigd in het centrum van Hasselt aan het water aan de Slachthuiskaai 1. Sinds 18 augustus 2021 is de vestiging in Hasselt geopend. Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Project Apéro Boules Hasselt
Opgeleverd in 2022
Land België
Plaats Hasselt
Fotografie Bianca Wesselius

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur

Bel ons 030 - 227 0494 - Bel mij terug
Mail ons info@bedrijfsverlichting.nl

Bel mij terug!